Σάββατο, Απριλίου 26, 2008

Του κώλου

Διάβασα λοιπόν ένα ΠΟΛΥ αστεία γραμμένο άρθρο.
Λέει για το άγιο φώς ο αρθρογράφος:

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης κατέφθασε στην Αθήνα το Άγιο Φως από τον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων.
ΧΑΧΑ! Τι λέει ρε? Ποιό κλίμα συγκίνησης? Χωρίς πλάκα τώρα συγκίνηση για ποιό λόγο? Επειδή κάποιοι είναι τόσο ήλίθιοι ωστε να πιστεύουν οτι άναψε ο θεός μια πορδή και η φλόγα κατέβηκε στη λαμπάδα κάποιου στα Ιεροσόλυμα? Η μήπως δεν στέλνει έτσι το άγιο φώς στη γή? Αν κάνω λάθος ας μου εξηγήσει κάποιος την ακριβή διαδικασία.
Τι ώρα ακριβως άναψε αρχικά το άγιο φώς?Μπορείτε να μου πείτε λιγάκι? Αν γίνεται σας παρακαλώ γρήγορα γιατί θέλω να ρυθμίσω το ρολόι μου με ώρα θεού.
Κλίμα συγκίνησης για ποιό λόγο?Επειδή κάποιοι ακόμα πιο ηλίθιοι βάλανε ειδική πτήση για να έρθει η φλόγα απο τα Ιεροσολυμα και έξτρα δρομολόγια για να διαμοιράσει στην υπολοιπη Ελλάδα?

Το Αναστάσιμο Φως κατέφθασε στην Αθήνα με μικρή χρονική καθυστέρηση (στις 7.30) καθώς ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να φθάσει στις 7.05 το απόγευμα.
Ε τους μαλάκες ρε. Ούτε ακόμα και σε αυτή την (κατα τ άλλα μεγάλης σοβαρότητας) περίσταση δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ώρα τους!!
(Σκέψου αδερφέ τον πιλότο πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να ένιωθε που τον σηκώσανε να κάνει πτήση Αθήνα ιεροσόλυμα και πίσω για να μεταφέρει μια φλόγα, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!)

Κατά την άφιξη του έλαβε χώρα τελετή υποδοχής με τιμές Αρχηγού Κράτους, με παράταξη αγήματος και μπάντας.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Πάμε καλά ρε παιδιά? Δεν έχουμε με τίποτα άλλο να ασχοληθούμε? Φαντάζομαι διάλογο μεταξύ του οργανοπαίκτη της μπάντας και της γυναίκας του! "Πώς ήτανε μωρο μου να παίζεις τρομπόνι μπροστά στο άγιο φώς?
Του άρεσε η σας είπε οτι δεν παίξατε καλά και την επόμενη φορά δεν θα ξαναέρθει? Άσε γυναίκα και η τρομπέτα του Λάκη παραλίγο να το σβήσει εκεί που περνούσε και μας γαμοσταυρισε!" . Ρε μαλάκα ποιόν κοροιδεύουνε ρεεεεεεεεε! Που σαι ρε Dawkins να τραβάς τα μαλια σου.

Ειλικρινά ρε παιδιά. 2008 έχουμε! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά?Δηλαδή ΟΚ! Καλά κάποιοι να πιστεύουν σε θεούς και δαίμονες, είναι δυνατό να καταφευγουμε σε τετοιες γελοιότητες? Άκου μπάντα λέει και τιμές αρχηγού κράτους..