Πέμπτη, Απριλίου 02, 2009

Ή κάνουν τους ηλίθιους ή τελικά είναι ηλίθιοι.

..το δεύτερο πολύ πιο πιθανό απο το πρώτο.

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, το κράτος αποφάσισε οτι για την καταπολέμηση της αυξημένης εγκληματικότητας και βίας δεν υπάρχει άλλη λύση απο το να επιστρατευθούν και οι κάμερες!! Αποφάσισαν επίσης λέει να διαθέσουν σημαντικά ποσά για αγορά περιπολικών, μοτοσικλετών και εξοπλισμό!!! Μπορεί κανείς δηλαδή να φανταστεί πιο ΗΛΙΘΙΑ στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος?

Δώστε βρε ΜΑΛΑΚΕΣ τα ποσά αυτα στο κατεστραμένο το εκπαιδευτικό σύστημα.. Γιατί ας πούμε δεν δίνετε για παιδικές χαρές, πάρκα, δέντρα, πολιτισμικά? φτιάξτε κανα ΜΟΥΣΕΙΟ τέχνης, πολιτισμικά κέντρα, βοηθήστε τους νέους να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους, βοηθήστε τους οικονομικά ασθενέστερους και φροντίστε να πάρει η αστυνομία καλύτερη εκπαίδευση.

Δείτε άχρηστοι πως αντιμετωπίζει η αστυνομία τους διαδηλωτές στο Λονδίνο. Ποτέ μου δεν είδα στην Ελλάδα να γελάνε οι διαδηλωτές παρέα με τους αστυνομικούς, να τους κερνάνε φαγητό στα camps, να διαθέτει ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ η αστυνομία ώστε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους θερμοκέφαλους διαδηλωτές που πιθανώς αναγκάστηκε να χτυπήσει νωρίτερα ή να τους βοηθάει να βγούν απο το πεδίο μάχης όταν τραυματιστούν.
...Απ'ολα τα παραπάνω στις διαδηλώσεις στην Ελλάδα μόνο τις βουρδουλιές είδα.

Τώρα πώς αυτοί πιστεύουν οτι η μόνη λύση είναι κάμερες και αγορά 2.000 περιπολικών, εκατοντάδων μοτοσικλετών, αλεξίσφαιρων γιλέκων καθώς και υδροφόρων - υδροβόλων οχημάτων, κανείς δε ξέρει.

Είπε μάλιστα και η ευφυία ο Μαρκογιαννάκης ότι"ο νέος, αποκεντρωμένος τρόπος δράσης των κουκουλοφόρων δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τέτοιου είδους οχήματα (υδροφόρα-υδροβόλα) και, συνεπώς, δεν απαιτείται η απόκτηση μεγάλου αριθμού".

Προφανώς ο "νέος" τρόπος δράσης αυτών τών 100 - 200 ατόμων που συστηματικά κατεβαίνουν για να τα σπάσουν στην Αθήνα, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ούτε απο τις μυστικές υπηρεσίες που κατά την περιόδο της δικτατορίας (όπως πολύ σωστά κάποιος γνωστός μου είπε), ήξεραν που μένει, τι ώρα τρώει και τι ώρα κατουράει ο κάθε αριστερός..