Δευτέρα, Μαΐου 12, 2008

Σημαντικότεροι Έλληνες;

Περιόδους πολιτικού αδιεξόδου και γενικότερα μπουρδελόκατάστασης , φαντάζομαι, εκμεταλεύονται κάποιοι όταν προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό απελπισμένων λαών φωνάζωντάς τους ( άμεσα η έμμεσα): "Εσυ!! Μπορέις να τα καταφέρεις! Γιατί είσαι μεγάλος, όπως οι προγονοί σου οι αθάνατοι και η βαριά κληρονομία που κουβαλάς!!".

Ένα απο αυτά τα (έμμεσα) πατριωτικο-εθνικιστικά εγχείρηματα είναι και η πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ να αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα σε μια περίοδο που, περισσότερο απο ποτέ, η καθημερινότητα μας αποδεικνύει το πόσο άχρηστοι είμαστε να βρούμε ένα τρόπο να ζήσουμε καλά σε αυτό τον τόσο όμορφο τόπο .

Είχα δουλεία οταν κοίταξα το άρθρο οπότε δεν πρόλαβα να ρίξω και πολύ αναλυτική ματιά στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ...αλλά όταν στη λίστα των 100 σημαντικότερων Ελλήνων, μετά απο ψηφοφορία 38.500 ατόμων συμπεριλαμβάνονται οι : Λάκης Λαζόπουλος (ΖΤΟΙΝΓΓΓΚκκ!!!), Ζαγοράκης και Γκάλης (ΦΤΟΥΥΒΒΒ!!), Χριστόδουλος (έιχα ακούσει οτι ήταν ο πρώτος αρχιεπίσκοπος που άνοιξε καφετέρια-μάλλον γι'αυτο το λογο θεωρείται εξαιρετικά σημαντικός) και ο Παπαδόπουλος (μετά τα μαθήματα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, έφερε το φασισμό στην Ελλάδα, πράγματι πολύ μεγάλο επίτευγμα, κορυφαίος!), τότε πως περιμένουν κάποιοι να πάει μπροστά αυτη η χωρα ρεεεεεεεεε;;;!!!!!!! Τον Πολύδωρα πώς και δε τον βάλατε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ? Σας ξέφυγε, ξεφτέρια!

Θα με ενδιέφερε να δώ πόσοι χτύπησαν το χρυσό 5άρι: Χριστόδουλος, Παπαδόπουλος, Μέγας Αλέξανδρος, Κολοκοτρώνης και Όθωνας (ο οποίος βέβαια δεν ήταν κάν Έλληνας -απο το δημοτικό το ξέρουμε- αλλά ένας "σύγχρονος" βασιλιάς έπρεπε να μπει πώς να το κάνουμε!).

Ντάξει θα μου πείς 38.500 χιλιάδες δεν είναι πολλοί σε σχέση με το συνολικό πληθυσμό αλλά απο τα λίγα στατιστικά που θυμάμαι, το νούμερο αυτό ξεπερνάει το γενικό αντιπροσωπευτικό δείγμα κατα ΠΑΡΑ πολύ κι ας είναι και τυχαίο.


Τα ποσοστά που πήρε ο καθένας θα μας τα δείξουν; Εκέι θα πέσει πολύ γέλιο! Με το επίπεδο που έχουμε κόβω Λαζόπουλο να βγαίνει σημαντικότερος Έλληνας όλων των εποχών!!!!!!!!!

Πάτε να κάψετε καμμιά σημαία του Βελγίου και αφήστε τις ψηφοφορίες ρε ΖΩΑ.