Σάββατο, Νοεμβρίου 10, 2007

που είσαι "ηλεκτρονική δημοκρατία"?

Συγνώμη ρε Γιωργάκη..Κάθεσαι τόσα χρόνια και φωνάζεις για e-democracy και electronic polling και voting systems, και το μόνο που μπορεί να κάνει το "μέλος-φίλος" του ΠΑΣΟΚ στο website είναι να κατεβάσει τη φόρμα "μέλους-φίλου" με την οποία θα προσέλθει σε εκλογικά κέντρα τη μέρα της εκλογής για να ψηφίσει?
ε μή τρελαθούμε τωρα..

..τι να πώ..μήπως έγω δεν βλέπω τα online voting systems επειδή δεν είμαι φίλος του ΠΑΣΟΚ???

Τρίτη, Νοεμβρίου 06, 2007

Βροχή απο σφαίρες

Και ενώ στα Ζωνιανά πέφτει βροχή απο σφαίρες και όλοι μιλούν για μαφία,παρακράτος και κατηγορούν αστυνομία και πολιτικούς, δε βγένει κανέις μαλάκας να προτείνει κάτι!!
Εδώ σας θέλω ρε μάγκες. Αντί να κάθεστε να κράζετε τους διάφορους φορείς και να μακρηγορείτε περί αντίστοιχων αιματηρών επεισοδίων της ιταλικής αστυνομίας εναντίον της σικελική μαφίας, προτείνετε κατι!!!Ορίστε, η ερώτηση είναι ανοιχτή! Πώς θα αφοπλιστούν τα Ζωνιανά. Μη μου λές ρε δημοσιογράφε είναι πολιτικό, κοινωνικό πρόβλημα και παπαριές. Ναί, το ξέρω δεν είναι ο ρόλος σου να δώσεις εσύ τις λύσεις, αλλά όταν σχολιάζεις τόσο αυστηρά ένα πρόβλημα 25 ετών και συμπληρώνεις οτι οι πάντες είναι παντελώς άχρηστοι να το χειριστούν τοτε ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!