Τρίτη, Νοεμβρίου 06, 2007

Βροχή απο σφαίρες

Και ενώ στα Ζωνιανά πέφτει βροχή απο σφαίρες και όλοι μιλούν για μαφία,παρακράτος και κατηγορούν αστυνομία και πολιτικούς, δε βγένει κανέις μαλάκας να προτείνει κάτι!!
Εδώ σας θέλω ρε μάγκες. Αντί να κάθεστε να κράζετε τους διάφορους φορείς και να μακρηγορείτε περί αντίστοιχων αιματηρών επεισοδίων της ιταλικής αστυνομίας εναντίον της σικελική μαφίας, προτείνετε κατι!!!Ορίστε, η ερώτηση είναι ανοιχτή! Πώς θα αφοπλιστούν τα Ζωνιανά. Μη μου λές ρε δημοσιογράφε είναι πολιτικό, κοινωνικό πρόβλημα και παπαριές. Ναί, το ξέρω δεν είναι ο ρόλος σου να δώσεις εσύ τις λύσεις, αλλά όταν σχολιάζεις τόσο αυστηρά ένα πρόβλημα 25 ετών και συμπληρώνεις οτι οι πάντες είναι παντελώς άχρηστοι να το χειριστούν τοτε ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Μέτρα. Εντολή στον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, να ξεκαθαρίσει το τοπίο έδωσε - σύμφωνα με πληροφορίες- ο πρωθυπουργός....Χωρίς να κατονομάσει πολιτικά κόμματα και πολιτικούς φορείς, ο κ. Παυλόπουλος άφησε αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ"

ΜΙΑ (ΛΥΣΗ) = ΚΑΜΙΑ λιβ γιορ μιθ ιν γκριςς

Ανώνυμος είπε...

i lysh einai i paremvash allhs xwras an thewrhsoume oti ginetai exagwgh aytou tou xrhsimotatou (sic) kata t ' alla proiontos. Edw pou ftasame..Idwmen.